1. Līguma priekšmets.
    • Šis līgums ir spēkā vietnē https://healthy-food-near-me.com un tiek noslēgts starp šo vietņu lietotāju un vietņu īpašnieku (turpmāk https://healthy-food-near-me.com )
    • Šis līgums nosaka procedūru Lietotāja personas datu un citas informācijas saņemšanai, glabāšanai, apstrādei, izmantošanai un izpaušanai, ko https://healthy-food-near-me.com saņem no vietnes lietotājiem. Lietotājs aizpilda personas datus.
    • Lai ievietotu informāciju, paziņojumu, izmantojiet vietni jebkurā no vietnēm thehttps: //healthy-food-near-me.com, Lietotājam rūpīgi jāizlasa šis Līgums un jāpauž pilnīga piekrišana tā noteikumiem. Pilnīgas piekrišanas apstiprināšana ar šo līgumu ir vietnes izmantošana, ko veic lietotājs.
    • Lietotājam nav tiesību ievietot informāciju, paziņojumus, izmantot vietni, ja viņš nepiekrīt šī līguma nosacījumiem vai ja viņš nav sasniedzis likumīgo vecumu, kad viņam ir tiesības slēgt līgumus vai nav pilnvarota persona uzņēmuma, kura vārdā tiek ievietota informācija, paziņojums.
    • Izvietojot informāciju vietnēs, izmantojot vietni, lietotājs ievada personas datus vai, sniedzot šos datus citā veidā, un / vai, veicot jebkādas darbības vietnē un / vai izmantojot jebkuru vietnes daļu, Lietotājs skaidri piekrīt šī līguma noteikumus un nodrošina vietni https: //healthy-food-near-me.com ar tiesībām saņemt, uzglabāt, apstrādāt, izmantot un izpaust lietotāja personas datus saskaņā ar šī Līguma noteikumiem.
    • Šis līgums neregulē andhttps: //healthy-food-near-me.com nav atbildīgs par lietotāja personas datu un jebkādas citas informācijas saņemšanu, glabāšanu, apstrādi, izmantošanu un izpaušanu trešajām personām, kuras nepieder vai kuras nepārvalda https. : //healthy-food-near-me.com un personām, kuras nav AvtoTachki darbinieki .com, pat ja Lietotājs piekļuva šo personu vietnēm, ēdieniem vai pakalpojumiem, izmantojot vietni https: // veselīga pārtika-man tuvumā .com vai biļetens. Konfidenciāli saprotams, ka šis Līgums ir vienīgā informācija, kas vietnes datu bāzē tiek glabāta šifrētā stāvoklī un ir pieejama tikai vietnē https: //healthy-food-near-me.com.
    • Lietotājs atzīst, ka, nolaidīgi izturoties pret personas datu un autorizācijas datu drošību un aizsardzību, trešās personas var iegūt nesankcionētu piekļuvi kontam, kā arī personas un citiem lietotāja datiem. https://healthy-food-near-me.com nav atbildīgs par zaudējumiem, kas radušies šādas piekļuves dēļ.
  2. Personas datu iegūšanas procedūra.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Sīkdatnes pakalpojumu sniegšanai atkarībā no tā, piemēram, datu glabāšana grozā starp apmeklējumiem;
    • Lietotāja IP adrese.
  2. Visu informāciju mēs apkopojam tādā pašā veidā, kā tas mainās, vācot datus. Lietotājs ir atbildīgs par ticamas informācijas, tostarp informācijas par personas datiem, sniegšanu. Http://healthy-food-near-me.com ir tiesības vajadzības gadījumā pārbaudīt sniegtās informācijas pareizību un pieprasīt sniegtās informācijas apstiprinājumu. ja nepieciešams, sniegt pakalpojumus Lietotājam.
  3. Lietotāja informācijas izmantošanas procedūra.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Piekļuves datu bāzei nodrošināšanas noteikumi.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • pēc pamatotiem valsts institūciju pieprasījumiem, kam ir tiesības pieprasīt un saņemt šādus datus un informāciju;
    • ja pēc https://healthy-food-near-me.com domām Lietotājs pārkāpj šī Līguma noteikumus un / vai citus līgumus un vienošanās starp https://healthy-food-near-me.com un Lietotājs.
  7. Kā mainīt / dzēst šo informāciju vai anulēt abonementu.
  1. Lietotāji jebkurā laikā var mainīt / dzēst Personīgā informācija (tālrunis) vai anulēt abonementu. Dažu vietnes https://healthy-food-near-me.com funkciju darbs, kas prasa informācijas pieejamību par Lietotāju, var tikt apturēts no informācijas mainīšanas / dzēšanas brīža.
  2. Lietotāja personas dati tiek glabāti, līdz Lietotājs tos izdzēš. Pietiekams Lietotāja paziņojums par personas datu dzēšanu vai citu apstrādi būs vēstule (informācija), kas nosūtīta uz Lietotāja norādīto e-pastu.
  3. Datu aizsardzība.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Kontaktu adrese jautājumu gadījumā.
  4. Jautājumu, vēlmju, sūdzību gadījumā par jūsu sniegto informāciju, lūdzu, sazinieties ar e-pasta adresi: [e-pasts aizsargāts] Pēc rakstiska pieprasījuma un pēc dokumenta, kas apliecina viņa identitāti un pilnvaras, mēs varam sniegt lietotājam informāciju par informācijas iegūšanas kārtību par datu bāzes atrašanās vietu.
  5. Izmaiņas privātuma politikā.
  6. Mēs varam mainīt konfidencialitātes politikas noteikumus. Šajā gadījumā mēs aizstāsim versiju nosacījumu lapā, tāpēc periodiski pārbaudiet to vēlreiz https://veselīga pārtika- tuvumā-me.com/ privātuma līgums Visas Līguma izmaiņas stājas spēkā no to publicēšanas brīža. Izmantojot Vietni, Lietotājs apstiprina jauno Privātuma politikas noteikumu pieņemšanu tādā redakcijā, kas ir spēkā brīdī, kad Lietotājs izmanto Vietni.
  7. Papildu noteikumi.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Gadījumā, ja kāds no Privātuma politikas noteikumiem, ieskaitot jebkuru priekšlikumu, klauzulu vai tā daļu, tiek uzskatīts par pretrunā ar likumu vai ir spēkā neesošs, tas neietekmēs pārējos noteikumus, kas nav pretrunā ar likumu, tie paliek spēkā pilnībā spēkā un ir derīgi, un jebkurš nederīgs noteikums vai noteikums, kuru nevar izpildīt bez Pušu turpmākas darbības, tiek uzskatīts par grozītu, grozītu tiktāl, ciktāl tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu tā spēkā esamību un īstenošanas iespēju.
  3. Šis līgums attiecas uz Lietotāju no brīža, kad viņš izmanto vietni, ieskaitot reklāmas izvietošanu, un ir spēkā līdz brīdim, kad vietnē tiek saglabāta jebkāda informācija par lietotāju, ieskaitot personas datus.